Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Kidney diseases is a worldwide public health problem. There is an increasing incidence and prevalence of patients with kidney failure requiring replacement therapy, with poor outcomes and high cost. Most of the kidney patient is a major health problem associated with considerable increase in morbidity and mortality and with decreased quality of life. Outcomes of kidney diseases include not only kidney failure but also complications of decreased kidney function and other complication including hypertension, renal disease, retinopathy and neuropathy. Different types of food habit also cause formation of kidney stone, kidney cancer, etc. This study explored the potiential for extending contribution of pharmacist,physician, renal pharmacist, nephrologists, nurses make in managing patients with kidney disease as they progress to end stage kidney failure. Patients at earlier stages of kidney disease can be detected through laboratory testing and their treatments are effective in slowing the progression to kidney failure and reducing cardivascular events and thus improve the quality of life.