Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The impacts of climate change seem to suddenly emerge without warning and could dampen the growth of agriculture sector over the long run. A country's food security will be jeopardized if the grave long-term challenges spearheaded by changes in climate dampen the country's initiatives to boost its agricultural production. Realizing the adverse effects of climate change, this study therefore attempts at predicting the impacts of climate change on Malaysians' main staple food crop, which is paddy. Adjusting to climate change will require better management of agricultural practices and systems. This study represents an effort in this direction as it aims to discover a feasible adaptation strategy. This will also empower the government's development plan and policies, especially in regard to ensuring the sustainability of paddy sector and an ample food supply for future generation. We hope that this book will contribute to the body of knowledge particularly in the issue of climate change in the agriculture sector and its adaptation strategy in Malaysia.