Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Jörg Ilzhöfer, Profikoch und schwäbischer Überzeugungstäter, lädt ein zu einem kulinarischen Streifzug durchs Ländle. Vom herzhaften Vesper über Feines für besondere Anlässe bis zu was Süßem für danach stellt der Kochkünstler seine schwäbischen Lieblingsrezepte vor. Innovativ interpretiert er Traditionelles und Bodenständiges und variiert altbekannte Gerichte auf überraschende Weise. Für gutes Gelingen sorgen die Tipps aus Ilzhöfers Kochschule und beste regionale Zutaten, über die man im Buch viel Interessantes erfährt. Das Ergebnis: Genuss, der glücklich macht!