Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Soyez tendance et (re)découvrez 30 recettes de donuts, simples à réaliser, pour composer des entrées, des plats originaux et surtout de savoureux desserts. L'incontournable vienoiserie made in USA. Sucrés, salés, simples ou raffinés, bio, du quotidien ou de fêtes, les donuts sont aussi nombreux que variés. Ils viennent des USA et sont déclinés ici avec le savoir-faire français et le souci des bons ingrédients. Des recettes américaines, façon boulangères : donuts nature, au miel, roulé à la cannelle, au Nutella®, au curry... Des recettes américaines, façon gâteaux : donuts au citron, à l'ananas, aux saucisses, au thé, aux épices... Des recettes au four : donuts au chocolat et noix de coco, au Cointreau et à l'orange confite, croustillant aux framboises... Des recettes BIO sans gluten et allergènes : donuts au four nature sans gluten, au Tofu et à la farine de riz... Des recettes de fêtes : donuts fraisiers, au litchi et à la rose....