Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Egg is a rich source of all the essential amino acids, minerals and vitamins but it also contains about 200-250mg of cholesterol and is considered to be a major source of dietary cholesterol. Polyherbal preparation containing Emblica officinalis (Amla), Ocimum sanctum (Tulsi), Withania somnifera (Ashwagandha) and Tinospora cordifolia (Giloy) on dietary supplementation showed a significant hypocholestremic effect (P0.05) in poultry serum and eggs. This preparation can be effectively used for reducing lipid contents in egg yolk for human consumption with the reduced the risk of cardiovascular diseases.