• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

How to Chop Tops

Timothy Remus
Paperback | Engels | How-To... (Wolfgang)
€ 47,45
+ 94 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

How-To Chop Tops Nothing defines a hot rod like a chopped top. How To Chop Tops takes a photo-intensive look at the best way to lower the roof on the project car in your garage. Over 300 images document the start-to-finish chopping of six cars, from a Model T to a 1960 Oldsmobile. Also included is a convertible top chop, one roof-filling sequence and numerous welding how-to series. Interviews with professionals help to explain not only the actual cutting, but all the other items that must be determined before the actual chopping starts. Planning the chop includes deciding how to reinforce the body, what to do about the glass, and where to position the cuts to minimize warpage and body work later. Whether you need help picking the right tool or deciding where to position the new seam, How to Chop Tops provides the how-to steps you need to chop a top on both new and old hot rods.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
146
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781929133499
Verschijningsdatum:
1/06/2007
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
208 mm x 277 mm
Gewicht:
476 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 94 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie november 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.