• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

How the Cookie Crumbles E-BOOK

and other culinary confusions

Tara Wigley
E-book | Engels
€ 18,48
+ 18 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

These rhymes compare two things, which, though they seem to be the same/ reveal themselves to be unique in character and name


Charming, fun and whip-smart, these rhymes from food writer Tara Wigley tell you everything you wanted to know about ingredients, cooking and kitchens, but were afraid to ask.

‘Some of the greatest kitchen conundrums – solved, clarified, demystified. As ever with Tara, this is informative and entertaining!’ — Yotam Ottolenghi

What’s the difference between…


A sausage and a frankfurter


A Manhattan, a margarita and a martini


Jam and jelly


Ice cream and gelato


A cupcake and a muffin


A cook and a chef


Nigel and Nigella


A bun and a roll and a bap and a cob

Confused as to whether you should use baking soda or baking powder in your cake? Can you tell a King Edward from a Duke of York? Or pick a Parmesan from a pecorino? In these 30 rhymes, Tara imparts years of cooking knowledge from the world-famous Ottolenghi test kitchen to solve all your culinary conundrums in a way that is accessible, memorable, witty and – most of all – fun. The rhymes can be gobbled up in one sitting or carefully chewed in bitesize portions.
Playful riffs on etymology, Anglo-American cultural differences lost in translation, and the subtle differences between products and ingredients feature throughout, teaching us about where our food came from, and why we call it that, and ultimately celebrating how food bring us together.
As with Tara’s first book of rhymes, How to Butter Toast: rhymes in a book that teach you to cook, this book will equip you with the tools to convert temperatures, bake effortlessly and swap out ingredients like a pro without you even realising it.
With colourful and bold design and intriguing illustrations throughout, this book is the ideal bedside companion for foodies and the perfect Christmas gift for any cooks in your life.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
144
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780008554743
Verschijningsdatum:
10/09/2025
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 18 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Suske en Wiske & Jommeke trakteren

Koop hun avonturen nu voor slechts € 5!
CADEAU
actie strips
LANG LEVE LEZEN

Ontmoet topauteurs in onze winkels

tijdens het Feest van het Boek van 24 t.e.m. 26 oktober
LANG LEVE LEZEN
Feest van het Boek
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie korting
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.