Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
La isla de Hokkaido es el punto más septentrional de Japón, conocida por susexcepcionales productos y la combinación de tres mundos culinarios ?los modelosagrícolas europeos; la gastronomía japonesa tradicional y moderna, y la cocinaindígena del pueblo ainu? que la diferencian del resto del país nipón.Hokkaido es un recorrido gastronómico por toda la prefectura a través deun detallado diario de viaje que incluye un recetario al cual resulta muy difícilresistirse. Comienza con una introducción a la cocina ainu, con platos tradicionalescompartidos por el chef Hiroaki Kon, antes de sumergirse de lleno en manjarescomo las mazorcas bañadas en mantequilla con salsa de soja, el cangrejo asadoen su caparazón y el miso ramen de Sapporo. Hasta puedes poner a prueba tushabilidades culinarias con la gelatina de melón, la tarta de queso fundente comola nieve y el pan de leche laminado. En definitiva, un libro repleto de delicias querinde homenaje a una de las regiones gastronómicas más fascinantes del mundo.