Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hill farming is a way of life, and although the hill farmer in the North of England in the 21st century has changed with the times, the traditions remain strong and the dramatic upland landscape is eternal. In Hill Farming in the North of England, photographer John Bentley has had access to the world of the hill farmer in the North of England. Hill farming is round-the-clock work, season to season, still predominantly done on family farm. In this book he shows farmers at work through the seasons of the year, which dictate the hill farming calendar. From providing feed for the livestock - mostly sheep but also cattle - and shearing to haymaking, from lambing in the spring to 'tupping' time in the autumn, going to sales, shows and sheepdog trials, with the backdrop of the dramatic landscape in the changing seasons. It is a visual portrait of a remarkable way of life and a part of our farming heritage.Look through these photographs and you will quickly see the unique challenges of hill farming in the stunning but often harsh landscape of the North of England.