• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
€ 21,00
+ 42 punten
Levering 2 à 3 werkdagen Haal af na 1 uur in 5 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Het Supercoole, Supergrappige, Superheldenboek 1Superhelden zijn hot! Je vindt ze overal: op televisie, online, in films, in comics,

en natuurlijk ook in dit Supercoole, Supergrappige, Superheldenboek!

Vind jij superhelden ook zo cool? Lees dan snel alle korte superheldenverhalen in dit boek. Want hoe je het ook draait of keert, dit boek is “SUPER”!Dit superspannende boek bevat 10 superheldenverhalen met allerhande soorten superhelden.

Sommige superhelden zijn oppermachtig, anderen moeten hun krachten nog ontdekken en zijn specialer dan ze zelf beseffen. Er zijn er die goed kunnen rekenen of net niet. Je hebt ook superhelden die eruitzien als nijlpaarden of zich kunnen veranderen in elk dier. Er zijn er die papieren voorwerpen tot leven kunnen laten komen, geesten kunnen zien of door de tijd kunnen reizen. Sommige superhelden komen zelfs op televisie. Maar één voor één beleven alle superhelden supercoole, superspannende, supergrappige verhalen. Superveel leesplezier!SSS1, voor jongeren vanaf 8 jaar die zelf een superheld zijn, willen zijn, of van superhelden houden!

Welkom bij het Superheldenboek!Bij Phoenix Books zijn we niet alleen toegewijd aan het creëren van geweldige avonturen voor jonge lezers, maar ook aan het helpen van hen die speciale zorg nodig hebben. Daarom zijn we er trots op dat we €2,5 per verkocht boek schenken aan Cliniclowns.

Wat doet Cliniclowns?

Cliniclowns is een fantastische organisatie die speciaal opgeleide clowns inzet om afleiding en plezier te brengen aan kinderen die door ziekte en/of handicap in een ziekenhuis moeten verblijven en daardoor weinig contact hebben met hun eigen leefwereld. Door hun jarenlange ervaring kennen onze clowns de gevoelswereld van een kind als geen ander. Ze zijn dan ook dé geschikte personen om wat troost maar vooral plezier en ontspanning aan de kinderen te schenken. De Cliniclowns bezoeken inmiddels 35 ziekenhuizen in de beide landsdelen. In die ziekenhuizen zijn ze wekelijks terug te vinden zodat ze zoveel mogelijk kinderen kunnen bereiken.

Door dit boek te kopen, draag je niet alleen bij aan het stimuleren van de verbeelding van jonge lezers, maar help je ook mee aan de missie van Cliniclowns om glimlachjes en positiviteit te verspreiden.Dank je wel voor je steun aan ons Superheldenboek en Cliniclowns. Samen kunnen we een verschil maken!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
160
Taal:
Nederlands
Leeftijd:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789083140476
Verschijningsdatum:
15/12/2023
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
156 mm x 218 mm
Gewicht:
396 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 42 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BUNDELPROMO

2+1 GRATIS op meer dan 200 producten

Profiteer nu van onze vroegboekkortingen
BUNDELPROMO
2+1 GRATIS op meer dan 200 producten
AANGERADEN

Dé boeken bij jouw vakantiebestemming

door ons geselecteerd
AANGERADEN
Dé boeken bij jouw vakantiebestemming
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.