• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Het recept van mijn leven

24 unieke verhalen en gerechten vol herinneringen

Igor Daems
Hardcover | Nederlands
€ 21,95
+ 43 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt
of
Ik haal af in
Beschikbaar in 1 andere winkel(s)

Omschrijving

Het recept van mijn leven is veel meer dan een kookboek. In dit boek vertellen 24 bekende en minder bekende mensen bijzondere verhalen over hun smakelijkste herinneringen. Alle vertellers hebben bovendien een band met Zorgbedrijf Antwerpen: het zijn bewoners van serviceflats en woonzorgcentra, klanten van dienstencentra, familie van medewerkers... Ook de Bekende Vlamingen in dit boek zijn vertrouwd met ons huis.

Je leest niet alleen hun persoonlijke, warme en soms ontroerende herinneringen, maar je krijgt ook telkens het recept, waarmee je zelf aan de slag kan.

Iedereen herkent wel iets in die kleine (of grote) gebeurtenissen van het leven en de gerechten zullen ongetwijfeld bij velen herinneringen oproepen. Noem het een kookboek waar de verhalen achter de recepten voor extra smaak zorgen. Of omgekeerd: lees de levensverhalen die rond een recept zijn opgebouwd. Het is in ieder geval een uniek boek, opgebouwd zoals een levensverhaal, met thema's als kinder- en jeugdjaren, karakter, vriendschap, liefde, (groot)ouderschap en grijs- en wijsheid.

Kook-, eet- en leesplezier gegarandeerd!

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789082605815
  • Verschijningsdatum: 10/10/2017
  • Aantal bladzijden: 168
  • Uitgeverij: Zorgbedrijf Antwerpen
  • Afmetingen: 206 mm x 257 mm
  • Gewicht: 828 g
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 168
  • Productcode (EAN): 9789082605815
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 10/10/2017