Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Na een discussie met zijn chef-kok over de smaak van wilde versus gekweekte zalm besluit Marcel, eigenaar van restaurant L’Ange perdu, op onderzoek uit te gaan. Hij reist naar Noorwegen om een zalmkwekerij te bezoeken. Tijdens zijn verblijf daar hoort hij dat zijn moeder is overleden. Bij het opruimen van haar flat beseft hij met een schok dat zijn moeder, tegen wie hij zich altijd had afgezet, de enige is die hem kan helpen te ontdekken wie hij zelf is. En dat hij haar nauwelijks kent. Hij moet haar met huid en haar verzinnen om zichzelf een verleden te verschaffen. Intussen zet zijn ambitieuze chef-kok het restaurant naar zijn hand. Met alle gevolgen van dien.