Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 1 à 2 werkdagen
Haal af na 1 uur in 1 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Dit boek is er in de eerste plaats gekomen uit de interesse om het heft weer in eigen handen te nemen. Om aloude kennis nieuw leven in te blazen en in een modern jasje te stoppen. Om weer te leren hoe eenvoudig het is om het merendeel van de producten die je in en om je huis gebruikt zelf te maken. Zonder schadelijke chemische stoffen en met een bijzonder kleine ecologische voetafdruk.
Van antikaterthee, plasticine en snorrenwax tot wc-onstopper: KITCHEN LAB loodst je langs meer dan 100 haalbare recepten om de producten die je in en om je huis gebruikt in een handomdraai met ingrediënten uit tuin en keukenkast zelf te maken. Een boek zonder additieven, maar met veel fun.
Zussen Natalie en Sarah Schrauwen kregen van thuis uit een stel groene vingers en een flinke dosis speel- en experimenteerlust mee. Ze studeerden allebei Taal- en Letterkunde en volgden daaropvolgend een verschillend traject. Natalie (1980) is het opperhoofd van ELDER Lab en van kombuchabrouwerij BRON. Liefst van al speelt en experimenteert ze met eten tot de gensters er af vliegen. Ze schrijft over eten en natuur, brouwt kombucha en andere fermenten voor restaurants, en doceert over wildpluk, hout-vuurkoken, fermentatie en dagelijkse chemie. De natuur en wetenschap zijn haar grootste bron-nen van inspiratie. Haar missie is overdracht van kennis over al deze onderwerpen, om er nadien intuitiever en speelser mee aan de slag te kunnen. www.elder-lab.com
Sarah (1988) volgde een opleiding Design for Visual Communication aan de London College of Communication. Na enkele jaren in de uitgeefwereld van Londen, verhuisde ze terug naar Antwerpen om als zelfstandige boekontwerper aan de slag te gaan. Sinds 2021 doet ze dat samen met haar man Mathieu Vancamp.