Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Watermelon (Citrullus lanatus Thanb. Mavs.) is a monoecious, cross-pollinated crop, annual, one of the twelfth species from the family Cucurbitaceae, a major vegetable crop family. Area of Pakistan under watermelon production is about 30,000 hectares having production of 150,000 tons annually. Overall, Pakistan stands on 25th position in the world in term of watermelon production and 17th position on area vise with area of 27,200 hectares and produces 406,000 tons of it annually. A loss of PKR 20 million per year has been estimated on the salt affected soils of Pakistan because of decrease in agricultural products. About 6.67 million hectares of land in Pakistan is salt-affected and about 1.89 hectares is saline. An area of about 1.85 million hectares is permeable to saline-sodic and 1.39 million hectares is impermeable saline-sodic and naturally 0.028 million hectares is sodic while in Punjab 2.22 million hectares saline patches. There was a dire need to work on the issue to fill the gape between the potential and actual yield owing to abiotic stresses.