Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Greek home cooking and what family meals mean to Greek people are deeply intertwined with tradition, love, and a sense of community. For Greeks, sharing a meal is much more than just eating; it's a way to celebrate life, connect with loved ones, and pass down cultural heritage from one generation to the next. Greek cuisine is part of the culture of Greece. In Greek Cuisine the most important vegetables include tomato, eggplant, potato, green beans, okra, capsicum, and onions. This book includes some of the most authentic Greek recipes that will take you back to Greece with just one mouth full. From Dolmades which are stuffed Vine Leaves, Baby Octopus, Keftedes which are Meatballs and who doesn't enjoy the sweet taste of Baklava.