Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Here's a book to hurl at the culinary barbarian on your crew, though it's a lot more than a simple defense against digestion...John Payne, who writes with wit and clarity, makes the business of learning to be a good sea cook much more entertaining than it might otherwise be...All in all, this is an excellent guide to the task of providing good food afloat. Payne includes a lot of basic-but-need-to-know stuff, like: what kind of fruits and vegetables keep and how long, how to (really!) catch fish, galley equipment, safety, on board gardening (sprouting), and hundreds of really excellent recipes. Living Aboard