Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hét antwoord op de booming 'ginteresse' Gin-tonic, dé longdrink van de jaren 80, is hipper dan ooit. Cocktailbars en restaurants creëren heuse ginmenu's en een bloeiende thuismarkt zorgt voor een ware revival. Gin is in. Maar welke tonic kies je bij welke gin? Welke kruiden passen er nog in het glas? Komkommer of limoen, of geen van beide? Van waar komt deze heropleving? Wat is de geschiedenis van gin? Frédéric Du Bois (ginexpert) en Isabel Boons (culinair journaliste) bieden hét antwoord op al je vragen als ginliefhebber. Met behulp van een zeer praktische indeling van de gins en de tonics maak je nooit meer de foute keuze. Meer dan 60 gins en 20 tonics worden tot in detail beschreven. Een unieke gincyclopedie bezorgt je een uitgebreid en geactualiseerd overzicht van alle op de markt beschikbare gins en we gingen op bezoek bij de beste ginbars. Tot slot bevat dit boek enkele originele gerechten en recepten in combinatie met gin-tonic. Nu is het aan jou om de theorie in praktijk om te zetten, wij vergezellen je maar al te graag in de zoektocht naar jouw ultieme gin-tonic!