Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Barbecueën draait vaak om grote stukken vlees, veel saus en stokbrood met kruidenboter. En laten we eerlijk zijn, dat heeft z’n charme. Maar het kan verrassender, lichter en gezonder zonder in te leveren op gezelligheid of smaak.
In 'Gezonder BBQ’en' laten Jennifer ter Heide en Zowie Tak zien hoe je met betere ingrediënten en creativiteit jouw barbecue naar een hoger niveau tilt. Smaakvol en met aandacht voor gezondheid en duurzaamheid.
Waarom dit boek in jouw handen hoort:
● 60 verrassende recepten: van bloemkoolsteaks met chimichurri, cederhout-gerookte kabeljauw en kippendijen met kokos-limoensaus tot smoked watermeloenham
● Groenten in de hoofdrol, maar óók vlees- en visrecepten
● Inspiratie voor gezonde en duurzame keuzes
● Toegankelijk voor beginners én verrassend voor de doorgewinterde grillmaster
● Verhalen van gepassioneerde producenten en leveranciers
Of je nu voor het eerst een barbecue aansteekt of je skills verder wilt verdiepen: dit boek biedt volop ideeën om het nét even anders en gezonder te doen. Steek het vuur aan, ontdek nieuwe smaakcombinaties en ervaar dat barbecueën net zo gezellig én een stuk gezonder kan zijn.