Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In dit bijzondere kookboek met meer dan tweehonderd eigentijdse en originele recepten speelt zich ook de geschiedenis af van een timmerman en een gravin. De opa van auteur Marthe Fuld werkte in de eerste helft van de twintigste eeuw als timmerman bij de gravin Van Bylandt op het landgoed Oostduin-Arendsdorp in Den Haag. Haar opa en de gravin aten andere gerechten dan wij tegenwoordig. Bovendien at de gravin meestal deftiger dan haar timmerman. Met dit boek krijg je een beeld van het verschil tussen vroeger en nu. Er staan gerechten in met vlees, vis en zuivel, maar ook veel lekkere vegetarische en veganistische gerechten. Groenten spelen de hoofdrol in dit eigentijdse kookboek met een vleugje culinaire en maatschappelijke historie. Je vindt er recepten in variërend van zelfgemaakte zeewierburger tot bietenbavarois. Van kiprollade met eekhoorntjesbrood tot glutenvrije krootjeskoek. Maar ook een makkelijke aardappelgratin, wortelsla en kokoskoekjes. En nog veel meer. Allemaal smakelijke recepten voor dagen dat je eenvoudig wilt doen en voor momenten dat het bijzonder mag zijn.