Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Onion is an important underground vegetable bulb crop of tropical and subtropical part of the world. Onion is considered to be the second most important vegetable crop grown in the world after tomatoes. It is an indispensable item in every kitchen as vegetable and condiment used to flavor many of the food stuffs. Therefore, onion is popularly referred as 'Queen of the kitchen'. In addition, onion is used as salad and pickle. Recently onion is being employed by processing industry to a greater extent for preparing dehydrated onion forms like powder and flakes. In the world, India stands first in area and ranks second in production after China. This book will serve as a valuable reference for the students as well as research scholars of Horticulture.