Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Coriandrum sativum L. is an annual herbaceous plant extensively grown and it's contributed 70% of the total seed spices in India. Coriandrum sativum leaves are used in preparing chutneys, sauces and flavouring in curries and soups. The seeds are used as spices in the preparation of curry powder, pickling spices, condiment and medicine. Its oil is used as a valuable ingredient in perfumes and food industries. Apart from it is also used for flavouring pastry, cookies-cakes, tobacco, bakery products, meat, fish, soda, syrups, candy preserves and liquor. Experimental finding indicates that high magnitude of genotypic and phenotypic coefficient of variation were observed for seed yield per plot, number of seeds per umbel, number of umbel per plant, seed yield per plant, number of umbellets per umbel indicating thereby, substantial scope for improvement for these characters.