Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Maize has always been an important in cereals as it has been used as food, fodder and feed human consumption, animals and poultry respectively. Improvement in quality components of maize crop is the most important task to fulfill the nutritional requirements. Maize flour and its products are the main source of nutrition for its consumers. Genetic studies provide us a base and approach to improve the quality components, various physiological and morphological traits associated with yield and yield related traits.The cultivated maize scientifically is Zea mays L. that belongs to family kingdom Plantae, subkingdom Tracheobionta, superdivision Spermatophyta, division Magnoliophyta, classLiliopsida, subclass Commelinidae, OrderCyperales, Family Poaceae (grass family), genus Zea (corn), species Zea mays (corn). Itis a diploid specie (2n = 2x = 20) The genusZea includes 6 annual and3 perennial species. Maize has many uses. Its grain is a rich source of starch, vitamins, proteins and minerals. One hundred gram of fresh grain contains 361 calories of energy, 9.4 g protein; 4.3g fat, 74.4g carbohydrate, 1.8g fibre; 1.3g ash, 10.6 per cent water, 140mg vitamins, 9mg calcium.