Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Pearl millet is the sixth most important global cereal crop which is grown by subsistence farmers in the semi-arid regions of sub-Saharan Africa and the Indian subcontinent. It is the main source of food for 500 million of the poorest people living predominantly in parts of Asia and Africa. It is the hardiest cereal crop that can be grown in a vast range of harsh environmental conditions, for instance, environments with high mean temperatures and frequent droughts and/or with poor soil fertility. Pearl millet grains have high protein content, balanced amino acid profile, and high level of iron, zinc, and insoluble dietary fiber. These adaptive and nutritional features combined with high yield potential make pearl millet an important cereal crop that can effectively address the emerging challenges of global warming, water shortages, land degradation and food related health issues.