Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Gelukseten

het verband tussen goed eten en een goed humeur

Niklas Ekstedt, Henrik Ennart
Paperback | Nederlands
€ 27,99
+ 55 punten
Uitvoering
Levering 2 à 3 werkdagen Haal af na 1 uur in 1 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Voedsel bepaalt hoe we ons voelen, dus eet jezelf gelukkig!


Het eten op je bord doet niet alleen wat met je lichaam, maar ook met je hersenen. Het kan je humeur verbeteren, je concentratie verhogen en het kan zelfs ingezet worden tegen stress, angsten en depressies. In deze Scandinavische bestseller spreekt wetenschapsjournalist Henrik Ennart verschillende toonaangevende onderzoekers over de relatie tussen het brein en voedsel en bekijkt de overeenkomsten tussen het mediterrane, Scandinavische en Japanse dieet.


Zweedse topchef en coauteur Niklas Ekstedt vertaalt de wetenschappelijke kennis in 38 overheerlijke recepten met ingrediënten uit de gezondste keuken van de wereld. Een boerenkoolsalade of een gazpacho, golden milk of gebraden kip? Geluk smaakte nooit eerder zo lekker.


'het is fascinerend te zien dat het verband tussen goed eten en een goed humeur wordt bevestigd door de meest recente wetenschap.' Hugh Fearnley-Whittingstall, auteur van Veg!


Niklas Ekstedt is een Zweedse chef-kok. Hij liep stage bij El Bulli in Spanje en The Fat Duck in Engeland. Met zijn restaurant in Stockholm, waar hij op open vuur kookt, is hij een van de mensen die de Scandinavische keuken internationaal op de kaart heeft gezet.


Onderzoeksjournalist Henrik Ennart volgt al jaren de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken over eten en gezondheid op de voet. Voor Svenska Dagbladet schrijft hij al vijftien jaar over de voedselindustrie.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
240
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789000364565
Verschijningsdatum:
24/10/2018
Uitvoering:
Paperback
Bestandsformaat:
Mass market (rack) paperback
Afmetingen:
175 mm x 240 mm
Gewicht:
733 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 55 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.