Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Prunus dulcis is called Lawz in Arabic and Baadaam in Hindi, Punjabi, Telugu, Gujarati, Turkish, Urdu, Persian and Kashmiri. This Book describes the Classification, Nutritional value, Health benefit, Chemical Composition, Habitat, History, Antioxidant Activity and uses of Prunus dulcis. Also have data related to Bitter and Sweet Prunus dulcis and their constituents, and describe the bitterness factor in Prunus dulcis. Comparative study between Pakistani and American Prunus dulcis were performed by comparing the constituents percentage in both with the help of 1,1-Diphenyl-2-picrylhydrazyl radical scavenging activity, Total Antioxidant Activity by Phosphomolybdenum Method and Gas chromatography mass spectrometry analysis.