• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fundamentals of Cheese Science

Patrick F Fox, Paul L H McSweeney, Timothy M Cogan, Timothy P Guinee
Hardcover | Engels
€ 335,95
+ 671 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Fundamentals of Cheese Science provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's 23 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles. This broadly based resource is written for personnel involved in various production and quality control functions in the cheese industry, senior undergraduates, and post-graduate students.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
588
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780834212602
Verschijningsdatum:
29/02/2000
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
180 mm x 259 mm
Gewicht:
1224 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 671 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Banner ebookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.