• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Koken
  3. Chefs
  4. Franse klassiekers

Franse klassiekers

eenvoudige en verfijnde gerechten om thuis te koken

Matthew Ryle
Hardcover | Nederlands
€ 32,99
+ 65 punten
Levering 2 à 3 werkdagen Haal af na 1 uur in 4 winkel(s). .
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Eenvoudige en verfijnde Franse gerechten om thuis te koken


In zijn debuutkookboek Franse Klassiekers laat Matthew Ryle zien hoe je zowel eenvoudige als verfijnde Franse gerechten kunt maken, altijd met perfecte resultaat. Van toegankelijke klassiekers voor doordeweeks tot indrukwekkende gerechten voor speciale gelegenheden, geschikt voor thuiskoks van elk niveau.

Denk bijvoorbeeld aan:


• Een dampende kom mosselen met witte wijn, knoflook en peterselie.


• Kip uit de oven met knoflook, krokante aardappelen en een salade met een simpele vinaigrette.


• Mals rundvlees in een rijke, fluweelzachte rodewijnsaus.


• Decadente chocolademousse gemaakt met drie ingrediënten.

Alle gerechten zijn overzichtelijk ingedeeld in categorieën als voorgerechten, eiergerechten, vis, schaal- en schelpdieren, vlees en gevogelte, aardappels, groenten en salades, en zoetigheden. Daarnaast bevat het boek basisrecepten en inspirerende suggesties voor het samenstellen van een feestmenu.


Een compleet en eigentijds naslagwerk voor iedereen die graag Frans kookt — klassiek Frans, maar dan lekker van nu. Bon appétit!


‘Ik wil de liefde voor de Franse keuken thuis delen, met duidelijke recepten en insider-tips die ik heb opgedaan tijdens mijn jaren in professionele keukens.’ – MATTHEW RYLE


‘Iedereen zou een heerlijke coq au vin of een klassieke tarte tatin moeten ervaren. Ryle maakt de Franse keuken toegankelijk voor iedereen.’ – MATTY MATHESON, chef, acteur en kookboekenauteur


‘De vaandeldrager van de Franse keuken voor een nieuwe generatie.’ – RAYMOND BLANC, sterrenchef en leermeester van o.a. Heston Blumenthal en Marco Pierre White

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
286
Taal:
Nederlands

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789043938785
Verschijningsdatum:
28/08/2025
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
197 mm x 253 mm
Gewicht:
1042 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 65 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
e-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.