Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Edible wild plants are nature’s natural food source, growing along roadsides, sprouting in backyards, and blooming in country fields. North America’s diverse geography overflows with edible plant species. From alyssum to watercress, chicory to purslane, Foraging Wild Plants of North America provides everything you need to know about the most commonly found wild greens with over 200 mouth-watering recipes.
Fully revised and updated, this full-color field and feast guide with images to the most common edible wild plants is the ideal companion for hikers, campers, and anyone who enjoys eating the good food of the earth.