Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The traditional practice of foraging is an especially meaningful way of connecting with the land and its attendant life forms. Truly seasoned foragers have spent countless hours in the field studying wild edible foods and internalizing where to find them, how to identify them, and how to harvest them. To help you hone your craft as a forager and give you greater access to fresh, nutritious, and free food, we have created this in-depth resource. It details the approved practices for harvesting wild edible plants in a sustainable manner and specifically covers such topics as harvesting strategy, safety (including the universal edibility test), and the proper tools and methods for harvesting berries/fruits, nuts, leaves/shoots/stems, roots/tubers, and mushrooms. Laminated for durability, this lightweight, 12-panel folding pocket guide is an essential companion for educators, learners, naturalists, and foragers of all experience levels who wish to become better attuned to the growth habits of wild edible foods in various ecosystems. Made in the USA.