Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Intercropping of grain legumes in cereals is a common feature of cropping systems while, the extent of forage crop production is partly limited due to small landholding and the extent of forage legumes in the mixture is found to be low. Integration of forage legumes in cropping systems through intercropping could be used to optimize land use productivity and improve the crop residue feed quality, besides additional forage production. The studies, showed that integration of forage legumes (lablab and vetch) into maize as an intercropping can increase productivity per unit of land, enable additional forage crop production without significant sacrifice of maize grain and stover yield and improvement of stover feed value. Intercropping of vetch with maize in rows at 50% of its sole seed rate was superior can be used by those farmers, who need to produce additional forage and improve the crude protein of stover without significant sacrifice of maize grain yield.