Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Celebrating our amazing farmers and the food they produce, this timely and topical sequel highlights 40 of the UK's most influential and innovative farms including Riverford, Yeo Valley, Belvoir and the Michelin-starred Cumbrian restaurant, L'Enclume. For The Love of the Land II features a delicious range of recipes, from British meats to knockout vegetarian dishes and irresistible desserts, as well as fascinating insights into cutting-edge farming practices that put conservation and sustainability at the forefront of our food production. Suitable for home cooks of any skill level, this book is also the perfect read for anyone who is interested in where their food comes from.