Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
What you put into your body can kill you. This seems obvious for poisonous things, but what if something in your dinner, when not cooked thoroughly, could prove deadly? Food safety has drastically improved in recent decades, but people still get sick from food unnecessarily. Is further food regulation needed? Are local farmers being overregulated? Should imported food receive increased scrutiny? Do genetically modified foods cause allergic responses? This anthology explores these issues related to food safety in America. Includes primary and secondary sources from a variety of perspectives including contributions from the Agricultural Biotechnology Council and Food and Water Watch.