Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Je cadeautjes zeker op tijd in huis hebben voor de feestdagen? Kom langs in onze winkels en vind het perfecte geschenk!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Intelligence E-BOOK

A comprehensive book on food, diet, metabolism and healthy eating

Kevin Hall, PhD, Julia Belluz
E-book | Engels
€ 13,99
+ 13 punten
Uitvoering
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

THE ESSENTIAL GUIDE TO NUTRITION, UNDERSTANDING WHAT YOU'RE EATING, AND THE FORCES DRIVING YOU TO EAT IT.

**AN ECONOMIST BOOK OF THE YEAR
**

'This is not just one of the best science books I have read, but one of the best books full stop' - Chris van Tulleken, author of ULTRA-PROCESSED PEOPLE

'In a food environment rigged against you, this is your guide to fighting back.' Henry Dimbleby, author of RAVENOUS

----------

Nutrition isn't rocket science; it's harder.

There are new diet fads, bold claims about superfoods and articles promising the secrets to lasting weight loss and longevity. The more 'expert' advice we hear about diet, the less clarity we have about what to eat.

In Food Intelligence, award-winning health journalist, Julia Belluz, and internationally renowned nutrition and metabolism scientist, Kevin Hall, cut through the myths about nutrition to deliver a comprehensive book on food, diet, metabolism and healthy eating.

Breaking food down into its constituent parts, they reveal the science behind how protein, fat, carbs and vitamins impact our bodies. They shine a light on the wonders of metabolism and debunk the latest 'theories' about blood sugar monitors and ultra-processed foods. They reveal the ways that the world around us - our food environment - shapes our eating behaviours and the food choices we make every day. Diseases like obesity and type 2 diabetes are not a result of a failure of willpower; they are consequences of food systems working as designed.

Humane and deeply reported, this journey into the science of what we eat will equip you with the food intelligence you need to better understand what's on your dinner plate, how it got there and why you eat it.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781472282217
Verschijningsdatum:
22/09/2025
Uitvoering:
E-book
Beveiligd met:
Adobe DRM
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 13 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.