• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Je kan mogelijk hinder ondervinden wegens een update van de Vivlio cloud. Onze partner voorziet vanaf maandag 14 juni geen onregelmatigheden meer. Bedankt voor je begrip.
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Foie Gras

A Global History

Norman Kolpas
Hardcover | Engels | Edible
€ 14,45
+ 28 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Haal af binnen de 5 werkdagen nadat je bestelling klaarligt

Omschrijving

Few ingredients inspire more soaring praise and provoke greater outrage than foie gras. Literally meaning "fat liver," foie gras is traditionally produced by force-feeding geese or ducks, a process which has become the object of widespread controversy and debate. In Foie Gras: A Global History, Norman Kolpas strives to provide a balanced account of this luxurious ingredient's history and production from ancient Egypt to modern times. Kolpas also explores how foie gras has inspired famous writers, artists, and musicians including Homer, Herman Melville, Isaac Asimov, Claude Monet, and Gioachino Antonio Rossini. The book includes a guide to purchasing, preparing, and serving foie gras, as well as ten easy recipes, from classic dishes to contemporary treats.

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 152
  • Taal: Engels
  • Reeks: Edible

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9781789143775
  • Verschijningsdatum: 10/04/2021
  • Uitvoering: Hardcover
  • Bestandsformaat: Genaaid
  • Afmetingen: 121 mm x 197 mm
  • Gewicht: 338 g