Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Florida Keys Cookbook is known for its fascinating combination of food history, local lore, and over 175 mouth-watering recipes showcasing the Florida Keys' bounty from Keys restaurant chefs, and home cooks. Archival photographs and informative sidebars elevated the second edition of this beautiful and treasured book that is a celebration of the paradise that is the Florida Keys.
Now in its third edition, Victoria Shearer’s successful cookbook is being taken to the next level with over 60 new recipes and even more archival photos. A perfect guide for home cooks of all levels of cooking, Florida Keys Cookbook invites readers to experience the culinary excellence and cultural wonder that embodies the Florida Keys.
New recipes include: Peanut-Crusted Yellowtail with Piña Colada Sauce Iced Tomato-Melon Soup Piña Colada Rum Cake Coconut-Almond Carrot Soup Shrimp and Brie Penne Citrus-Splashed Spinach Salad Conch Fusion Cut-Up Baby Asparagus with Orange-Chive-Mustard Sauce Caribbean Shrimp Wraps Pots de Chocolat Crème à L’Orange Sesame Seared Yellowfin Tuna with Ponzu Sauce