Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In diesem Buch wurde ein auf festen Lipid-Nanopartikeln (SLN) basierendes System zur effizienten Einbindung und dauerhaften Freisetzung von BH entwickelt. Zur Optimierung der Prozessparameter, einschließlich Triglycerid (A), Tween 20 (B) und Span 40 (C), wurde ein 3-faktorielles, 2-stufiges Box-Behnken-Design verwendet. Die vier abhängigen Variablen Partikelgröße, % CDR, % Entrapment-Effizienz und Viskosität der wässrigen Phase wurden als Reaktionen gemessen. Die abhängigen und unabhängigen Variablen wurden mit Hilfe der Software Design-Expert (DX9) durch mathematische Gleichungen und Response Surface Plots in Beziehung gesetzt.