• Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Fermenting

Recipes & Preparation

Daphne Lambert
Hardcover | Engels | Recipes & Preparation
€ 33,45
+ 66 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This beautifully illustrated new cookbook will not only inspire you to try new foods and recipes, it will show you how foods can actively foster a healthier body, encouraging a balanced digestive system and healthy gut. A fascinating discussion of the history, benefits, techniques and tools needed for fermenting, is followed by basic recipes that use age-old methods to culture healthy bacteria to create essential classic ferments such as sauerkraut, kimchi, yogurt and sourdough. The book then goes on to provide further recipes for salads and pickles, drinks and smoothies, soups, main dishes, and breads and treats. Whether it's a super probiotic Cucumber & Kefir Smoothie, a delicious Broccoli Miso Soup or tempting Buckwheat Pancakes, the ancient wisdom of fermented food from around the world will delight your tastebuds and tummy!

Specificaties

Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

Eigenschappen

  • Productcode (EAN): 9781783619917
  • Verschijningsdatum: 21/06/2017
  • Uitvoering: Hardcover
  • Bestandsformaat: Genaaid
  • Afmetingen: 198 mm x 246 mm
  • Gewicht: 975 g