• Gratis levering in België vanaf € 25
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje

Fermenteren

van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem : 63 recepten voor een blije buik

Fern Green
Hardcover | Nederlands
€ 13,99
+ 27 punten
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
of
Afhalen na 30 minuten
Ik haal af in

Omschrijving

Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit. In Fermenteren leer je alles over de verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.

Specificaties

  • Productcode (EAN): 9789023016335
  • Verschijningsdatum: 12/03/2020
  • Aantal bladzijden: 159
  • Uitgeverij: Becht
  • Reeks: Super groen
  • Afmetingen: 147 mm x 215 mm
Toon meer

Beoordelingen

Uitgebreide specificaties

Betrokkenen

Inhoud

  • Aantal bladzijden: 159
  • Productcode (EAN): 9789023016335
  • Taal: Nederlands
  • Verschijningsdatum: 12/03/2020
  • Reeks: Super groen