• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fermentation

Effects on Food Properties

€ 496,45
+ 992 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

A large variety of food products are prepared by the fermentation of various raw materials. This volume explores the role of fermentation reactions in the chemical, functional, and sensory properties of food components as well as their effect on food component content and biological activity. Emphasizing the various chemical changes that take place during processing, the book explores the complex microbial community in fermented foods and the generation of the flavor and aroma compounds. It discusses fermentation processes for cereals, legumes, vegetables, dairy products, seafood, and meat; food safety; and adherence to the Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP) principles.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
400
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781439853344
Verschijningsdatum:
12/04/2012
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
155 mm x 236 mm
Gewicht:
680 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 992 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Gratis cinematicket

bij aankoop van een Bongo vanaf € 39 (OP=OP!)
CADEAU
Actie Bongo Kinepolis
CADEAU

Een goed verhaal is geld waard

Krijg nu een € 4 voucher bij elke aankoop vanaf € 40
CADEAU
Terugkeeractie
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
e-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.