Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
Tussen 12 en 14 uur vandaag kan de activatie van je e-books vertraging oplopen. E-books die je bestelt tussen 12 en 14 uur, worden vanaf 14 uur geactiveerd.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Feed Your Family

Exciting Recipes from Chefs in Schools, Tried and Tested by 1000s of Kids

Nicole Pisani, Joanna Weinberg
Hardcover | Engels
€ 19,50
+ 39 punten
Uitvoering
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 25 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Cooking for kids can be tricky but this book, packed with recipes that have been tried and tested by thousands of kids, is here to help.

Feeding kids is a maze - one day they'll eat a whole cucumber from one end to the other; for the next three weeks, they will swear it's a slimy snozzcumber. Whether time or cash strapped, it's all too tempting to turn to fish fingers, bangers and mash and other kids' classics, whilst wishing it was easier to do it better on all fronts: more exciting, more inspiring, more wholesome. If only there was someone out there who knew how to feed kids really well on a budget, who could inspire them to try different food, and make it easy on the cook and easy on the pocket! Well, there is. And Chefs in Schools would like to help.

Chefs in Schools is a charity that operates in over 80 schools and feeds up to 30,000 pupils a day. They have a plethora of renowned chefs that support and endorse them as their patrons or trustees, including Thomasina Miers, Yotam Ottolenghi, Henry Dimbleby, Prue Leith and Amelia Freer. This cookbook stands apart from other 'cooking for kids' cookbooks as the recipes are tried and tested on thousands of children. They're nutritious and proven to work. This cookbook tells the stories and shares the recipes of the people who are helping to transform school food. Their mission is to teach children to love and understand real food cooked from fresh ingredients, and to inspire them not just to eat it, but to choose it, and to learn to cook it for themselves too.

Chapters include: Breakfast, A New Way In, Midweek Suppers, Street Food & Snacks, Feasting, Sides & Sharing, Bread, Desserts.

Bye bye boring school dinners - this is the future of food for our kids" - Tom Kerridge
A brilliantly inspiring book packed with seriously good family focussed recipes. A total must have. - Thomasina Miers

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
160
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781911663874
Verschijningsdatum:
15/03/2022
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
194 mm x 254 mm
Gewicht:
798 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 39 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

2+1 GRATIS

op boeken voor elke leesvoorkeur
CADEAU
Zomeractie: 2+1 GRATIS
BESTE WINKELKETEN

Bekroon jij ons

tot Beste Winkelketen? Breng nu jouw stem uit!
BESTE WINKELKETEN
Beste Winkelketen
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Ebook kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.