• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

FAO-Thiaroye processing technique

towards adopting improved fish smoking systems in the context of benefits, trade-offs and policy implications in selected developing countries

Food and Agriculture Organization, Koane Mindjimba
€ 177,45
+ 354 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Presents the FAO-Thiaroye (FTT) fish smoking technique and provides recommendations to unleash its potential. The publication makes the case for an evidence-based policy backbone to safeguard the sustainable, eco-friendly supply of safe smoked (and dried) fishery products to support food security, particularly in the developing world.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
156
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789251314692
Verschijningsdatum:
1/08/2020
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
300
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 354 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.