Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
1830-1920 : un siècle pour appréhender un processus dans son ensemble : celui de l'euphorie sardinière, de ses prémices jusqu'aux réponses apportées lors de la crise. En 1824, la découverte d'un nouveau procédé de conservation du poisson est à l'origine d'une mutation profonde de l'organisation halieutique. Dès lors, les usines vont s'implanter le long du littoral. Puis arrive le temps des évolutions techniques, de l'entrée des femmes dans les usines, des améliorations de navigation, de la volonté ferme de réformes en matière d'hygiène et d'éducation...