Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The oral cavity is the site of many diseases. An adequate diagnosis is essential as these lesions may vary in nature from simple to life threatening ones. The oral mucous membrane is a unique tissue which is continuously exposed to various kinds of stress such as heat, cold, microorganisms, chemicals & mechanical irritations, in the process of food intake. In response to these stress, both epithelial and connective tissue layers of oral mucosa exhibit acute & chronic reactive changes. Oral submucous fibrosis is a chronic, progressive, scarring disease, that predominantly affects the people of South-East Asian origin. Condition was first describe by Schwartz (1952) while examining five Indian women from Kenya, to which he described the term "atropia idiopathica tropica mucosae oris". Later in 1953, Joshi from Bombay (Mumbai) redesignated the condition as oral submucous fibrosis.