Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The author, a seasoned rubber technologist of four decades, provides more than 180 essential rubber formularies, some of which have never been published, that are used by practitioners the world over on a frequent basis. A special feature of the formulations is that they are designed for factory scale applications.The opening chapter of this indispensable book gives practical information on compounding techniques, coloring, ingredients, as well as a whole section on typical rubber testing methods. The book concludes with appendices useful for the technologist that include seven conversion tables and three tables on scorching of rubber, specific gravity and volume cost, equivalent chemical names for trade names.Designing a rubber formula on the factory floor demands knowledge of the whole undertaking, such as the physical nature of ingredients, the interaction of additives and the base rubber during compounding and processing, as well as making sure that the finished product conforms to specification and requirements. This book provides all the necessary knowledge for practitioners and students alike.