Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The work presented in the book depicts the extraction, purification and synthesis of tea polyphenols. Extraction and identification of polyphenolic components present in green tea and their purification is a major part of research in the recent past. Enzymatic synthesis of catechin conjugates increases the stability as well as the antioxidant properties of tea catechin. The conjugation reaction of catechin with poly(allylamine) has been studied in aqueous methanol using free, immobilized and cross-linked enzyme crystals (CLEC) of laccase from Trametes versicolor with particular emphasis on the effect of pertinent variables and kinetic aspects of the reaction. A complementary study on adsorption of catechin from aqueous solution on to polymeric resins and activated carbon is described to simplify the separation processes. Emphasis is given in highlighting work for improving the efficiency of extraction of polyphenols from green tea and stability of the polyphenols from the technological perspectives.