Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Fermenting is a time-honored, inexpensive, and efficient way of preserving food. In addition, when foods are fermented, they become rich in probiotics that enhance the intestinal flora, resulting in improved digestion, strengthened immunity, and greater overall well-being.
Beloved the world over, fermented foods encompass everyday favorites, such as beer, sauerkraut, yogurt, and wine, as well as the popular health drink kombucha. Wellness researcher Warren Jefferson presents the history of fermented foods and explains how the organisms that cause fermentation impart amazing health benefits to those who consume them. Starter recipes are included to help guide you in making some basic fermented foods at home.