Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In ELISA formats there are several parameters that are common and critical to assay performance and should be considered during the optimization process, including antibodies concentration, antigen concentration, incubation time of blocking, substrate solution and washing solution. Though immunoassays offer a specific, sensitive and rapid method to detect and quantify even trace amounts of allergens in foodstuffs, certain processes can denature, alter or destroy proteins so that they are no longer detectible by assay using antibodies. When using monoclonal antibodies, there is a great chance of obtaining false negatives in the detection. Polyclonal antibodies are recommended for ELISA techniques as the risk of obtaining false negatives is reduced as compared to monoclonal antibodies which are quite specific.