Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
El azafrán es, sin duda, a especia más antigua y legendaria de la historia de la Humandiad. Sus orígenes hay que buscarlos en Oriente medio, concretamente en la península de Anatolia, allá por el III milenio a.C. Sirve de condimento de infinidad de platos, algunos tan antiguos como la Bullabaise, creada por los fenicios. Hoy 3000 años después, España sigue cultivando, elaborando y comercializando la mayor cantidad y calidad de azafrán del mundo.