Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A través del poder de la publicidad persuasiva y el marketing, nos han vendido la stevia como un edulcorante natural a base de hierbas, inofensivo y bueno para la salud. Se ha promocionado como la mejor alternativa al azúcar y a otros edulcorantes bajos en calorías, convirtiéndose en una industria multimillonaria. Sin embargo, el edulcorante de stevia que usted compra en la tienda no es inofensivo. Es un producto químico altamente refinado y purificado, con los mismos inconvenientes y peligros que el resto de edulcorantes artificiales. Esta obra es producto de una investigación del autor tras descubrir hechos perturbadores ocultos para el público, incluidos estudios que contradicen la seguridad del edulcorante y los beneficios asumidos. En este libro, aprenderá por qué nunca debe usar stevia si desea perder peso excesivo o controlar la diabetes, por qué todos los edulcorantes bajos en calorías son potencialmente peligrosos y qué opciones tiene disponibles.