• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

El arte y la ciencia del foodpairing

Peter Coucquyt, Bernard Lahousse, Johan Langenbick
Hardcover | Spaans
€ 39,45
+ 78 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

El foodpairing es un método que, a partir de los aromas de los alimentos, identifica cuáles son los que mejor funcionan juntos. Basado en investigaciones científicas revolucionarias, se trata de una combinación de neurogastronomía (el modo en el que el cerebro percibe el sabor) con el análisis de las moléculas aromáticas presentes en los ingredientes.En El arte y la ciencia del foodpairing aprenderemos por qué las combinaciones que conocemos y que nos encantan funcionan tan bien (como las fresas y el chocolate), y nos adentraremos en un mundo de maridajes exquisitos y a priori insólitos (como las fresas y el parmesano) que transformarán nuestra manera de comer. Esta obra, que contiene diez veces más combinaciones de sabores que cualquier otro título sobre el tema ?además de las explicaciones científicas correspondientes?, es el mejor libro de referencia en materia de aromas y sabores y se convertirá en un clásico inmediato para todo aquel que desee practicar el arte del buen comer.Colaboradores:Astrid Gutsche y Gastón Acurio - Astrid y Gastón - Perú Andoni Luiz Aduriz - Mugaritz - España Heston Blumenthal - The Fat Duck ? Reino Unido Tony Conigliaro - DrinksFactory ? Reino Unido Sang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - Bélgica Jason Howard - #50YearsBim ? Reino Unido/ CaribeMingoo Kang - Mingles - Corea Jane Lopes & Ben Shewry - Attica - Australia Virgilio Martínez - Central - Perú Dominique Persoone - The Chocolate Line ? Bélgica Karlos Ponte - Taller - Venezuela/ Dinamarca Joan Roca - El Celler de Can Roca - España Dan Barber - Blue Hill at Stone Barns ? EE.UU.Kobus van der Merwe - Wolfgat - Sudáfrica Darren Purchese - Burch & Purchese Sweet Studio - Melbourne Alex Atala - D.O.M - Brasil María José San Román - Monastrell - España Keiko Nagae - Arôme conseil en patisserie - París

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
388
Taal:
Spaans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9788415887539
Verschijningsdatum:
1/01/2021
Uitvoering:
Hardcover
Gewicht:
178 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 78 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Moederdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Moederdag
MOEDERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
MOEDERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.